Westende

NIEUWBOUWWONINGEN WESTENDE DORP

€ 319.000
VERLAAGDE PRIJS!

Omschrijving

RUIME HOB NIEUWBOUWWONINGEN - WESTENDE Mooi project met 2 half-open nieuwbouwwoningen bestaande uit inkom, gastentoilet, ruime living met open keuken, berging met aansluiting voor wasmachine, garage, 2 of 3 SLK, badkamer, toilet, berging/ dressing, zolder en 1 à 2 optionele garages in de tuin.. Elke woning beschikt tevens over een ruime tuin (oppervlakte loten 10 en 1: 547m² en 624m²). Standaard is er 1 garage inbegrepen in woning n°10, maar er bestaat ook de mogelijkheid om deze ruimte tot andere bestemming om te bouwen. Ruime inspraak in eindafwerking en keuze materialen ! Rustig en centraal gelegen in een mooie wijk te Westende - Dorp, vlakbij zee en op slechts 15min van Nieuwpoort. Rustig en centraal gelegen in een mooie wijk te Westende - Dorp, vlakbij zee en op 15min van Nieuwpoort. Neem zeker eens een kijkje op http://pl.an/langestraat voor een 2D en 3D voorstelling.

Overstromingsgebieden

Voor een onroerend goed dat niet in een mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied of in een afgebakende oeverzone gelegen is moet niets vermeld worden.

Info of bezoek: 059 310 310 / info@immobc.be
Type huis
Kamers 3
Badkamers 1
Garage 1
Tuin 1
Terras 1
Bewoonbare oppervlakte 149 m²
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Voorkooprecht Neen
Verkavelingsvergunning Ja

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van al onze interessante panden, vastgoednieuws, projecten en nieuwe acties.

ik zoek...