Westende

NIEUWBOUWWONINGEN WESTENDE DORP

€ 319.000
VERLAAGDE PRIJS!

Omschrijving

RUIME NIEUWBOUWWONINGEN - WESTENDE Mooi project met 10 nieuwbouwwoningen (HOB - RW), bestaande uit inkom, gastentoilet, ruime living met open keuken, berging met aansluiting voor wasmachine, garage, 3 SLK, badkamer, toilet, berging/ dressing en zolder. Elke woning beschikt tevens over een ruime tuin (oppervlakte loten: van 324m² tot 624m²). Standaard is er 1 garage inbegrepen, maar er bestaat ook de mogelijkheid bij loten n° 1 en 10 om een 2e garage bij te kopen. Ruime inspraak in eindafwerking en keuze materialen ! Rustig en centraal gelegen in een mooie wijk te Westende - Dorp, vlakbij zee en op slechts 15min van Nieuwpoort. Neem zeker eens een kijkje op http://pl.an/langestraat voor een 2D en 3D voorstelling.

Overstromingsgebieden

Voor een onroerend goed dat niet in een mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied of in een afgebakende oeverzone gelegen is moet niets vermeld worden.

Info of bezoek: 059 310 310 / info@immobc.be
Type huis
Kamers 3
Badkamers 1
Garage 1
Tuin 1
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Voorkooprecht Neen
Verkavelingsvergunning Ja

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van al onze interessante panden, vastgoednieuws, projecten en nieuwe acties.

ik zoek...